Презентација на програма за обуки и потенцијални вработувања

Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип  во соработка со Прокредит банка Македонија ве поканува на презентација за Програма за меѓународни и домашни обуки и потенцијални вработувања на Прокредит банка во просториите на Универзитетот во:

  • вторник, 10 ноември, 12.30 – 13.30 ч., Кампус – Економски факултет и Правен факултет;
  • вторник, 10 ноември, 14.00 – 15.00 ч., Кампус со технички факултети (Факултет за информатика, ФПТН, Земјоделски факултет итн.).

Програмата за обука и потенцијални вработувања е вистински предизвик за сите заинтересирани апсолвенти или дипломирани студенти, односно сите кои сакаат професионален развој.

Напишете коментар