Се објавуваат избори за факултетско студенско собрание на Факултет за природни и технички науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип.

Сите заинтересирани студенти за членови на факултетско студенско собрание треба да достават лична пријава и потврда за студент на Факултет за природни и технички науки од студентски прашања (потврда за интерна употреба).

Потребните документи се доставуваат кај техничкиот секретар на Факултет за природни и технички науки, Ана Станкова, Кампус 2, Штип.

Сите пријави ќе бидат разгледани од страна на изборна комисија за спроведување на изборите.

Изборите ќе се одржат на ден 04.12.2019 во седиштето на Факултет за природни и технички науки (КАМПУС 2), Штип во период од 10 часот до 15 часот.

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 050
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 074
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
Пробиштип
Елвира Павлова
Телефон: +389 32 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Прилеп
Наташа Маџоска
Телефон: +389 32 550 774
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.