Се известуваат студентите на Факултет за природни и технички науки дека на Конститутивната седница на Факултетското студентско собрание на Факултет за природни и технички науки, која се одржа на 26.4.2021 година, за Претседател на ФСС, со тајно и непосредно гласање е избран:

  1. Виктор Тодорчев - Студент на Факултет за природни и технички науки, студиска програма Индустриска логистика.

Како претставници од Факултетско студентско собрание на Факултет за природни и технички науки во Универзитетското студентско собрание на Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип, се избрани:

  1. Бојана Атанасова - Студент на Факултет за природни и технички науки, студиска програма Геологија, модул - Петрологија, минералогија и геохемија;
  2. Никола Стефановски - Студент на Факултет за природни и технички науки, студиска програма Рударство.

Декан,

Проф. д-р Зоран Десподов

26.4.2021 година

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 050
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 074
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
Пробиштип
Елвира Павлова
Телефон: +389 32 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Прилеп
Наташа Маџоска
Телефон: +389 32 550 774
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.