Ве известуваме дека изборниот предмет кој се слуша во први семестар: Македонски јазик 1, Англиски јазик ниво А2.1, Германски јазик ниво А1.1, Италијански јазик ниво А1.1, Шпански јазик ниво А1.1, Француски јазик ниво А1.1 и Руски јазик ниво А1.1 ќе се одржува на далечина (online) преку Microsoft Teams во петок од 9 до 11 часот (или ако предавачот на предметот се одлучи за друг период во петок). Во тек е изработувањето на тимовите.

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 550
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 253
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.