Се известуваат студентите на Факултет за природни и технички науки дека на 24.3.2023 година (петок) ќе се одржат Избори за членови на Факултетско студентско собрание на Факултет за природни и технички науки по електронски пат.

  Право да избираат и да бидат избрани за членови на Факултетското студентско собрание имаат сите активни студенти на прв, втор и трет циклус на студии во рамки на единицата кои се запишани на студии во учебната 2022/2023 година.

На денот на изборите секој студент на единицата на студентската електронска адреса ќе добие линк за гласање за членови на Факултетско студентско собрание.

Пријава за избор на член на Факултетско студентско собрание е достапна кај продеканот на единицата, проф. д-р Стојанче Мијалковски (контакт: stojance.mijalkovski@ugd.edu.mk/тел. 071 870 394) и се доставува лично или на електронска адреса (скенирана со потпис на студентот) до архивата на единицата кај техничкиот секретар, м-р Ана Станковска (ana.stankovska@ugd.edu.mk).

 

 

 

                                                                  Декан,

23.2.2023 год.                                    проф. д-р Ѓорги Димов

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 550
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 253
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.