Се известуваат студентите на Факултет за природни и технички науки дека на 27.3.2024 година (среда), ќе се одржат Избори за членови на Факултетско студентско собрание на Факултет за природни и технички науки по електронски пат.

Право да избираат и да бидат избрани за членови на Факултетското студентско собрание, имаат сите активни студенти на прв, втор и трет циклус на студии во рамки на единицата кои се запишани на студии во учебната 2023/2024 година.

На денот на изборите секој студент на единицата на студентската е - маил адреса ќе добие линк за гласање за членови на Факултетско студентско собрание.

Пријава за избор на член на Факултетско студентско собрание е достапна кај Продеканот на единицата, проф. д-р Стојанче Мијалковски (контакт: stojance.mijalkovski@ugd.edu.mk/тел. 071 870 394) и се доставува лично или електронски на маил (скенирана со потпис на студентот) до архивата на единицата кај техничкиот секретар, м-р Ана Станковска (контакт: ana.stankovska@ugd.edu.mk). 

26.2.2024 год. 

                                                                  Декан,

                                   Проф. д-р Ѓорѓи Димов

 

 

 

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 550
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 253
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.