Универзитетот „Гоце Делчев“ преку Факултетот за природни и технички науки ќе биде дел од серија на меѓународни вебинари на различни теми од областа на природните и техничките науки.

Првиот вебинар (5.11.2020 год.) е од областа на рударството и металургијата, вториот (12.11.2020 год.) е од хидрометалургијата, третиот (19.11.2020 год.) од областа на пирометалургијата и четвртиот вебинар (26.11.2020 год.) за иновативни продукти за конструкција.

На вебинарите, покрај професори од  УГД, ќе учествуваат и професори од Белгија, Австрија, Словенија и од регионот. Организатор на настанот е Универзитетот „Гоце Делчев“ заедно со други партнерски институции од регионот.

Регистрацијата и следењето на вебинарите е бесплатно и можат да ја следат сите заинтересирани. Повеќе детали на http://ris-recover.zag.si/.

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 050
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 253
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.