Во рамките на заедничкиот проект и иницијатива DIM-ESEE 2, Факултетот за рударство, геологија и нафтно инженерство при Универзитетот во Загреб, Република Хрватска заедно со своите партнери:

 • Универзитет “Гоце Делчев”-Штип, Факултет за природни и технички науки
 • Универзитет во Тузла, Босна и Херцеговина
 • Геолошки завод на Црна Гора, Црна Гора
 • Државниот Технички Универзитет во Атина, Грција
 • Универзитет за рударство и геологија “Св. Иван Рилски, Бугарија
 • Универзитет во Белград, Рударско-геолошки факултет во Белград, Србија
 • Универзитетот во Мишколц, Унгарија
 • Монтан Универзитет во Леобен, Австрија
 • Државен технички универзитет, Днепарска Политехника, Украина
 • Tехничкиот Универзитет во Кошице, Словачка
 • Геоекономикс, Бризбејн, Австралија
 • Универзитет за политехника, Тирана, Албанија
 • Универзитет во Лиеж, Белгија, и
 • Заводот за градежништво, Словенија

Организира иновативна работилница за најновите иновации во процесно ориентираната карактеризација на рудните тела, а во рамките на Дубровничката Интернационална Школа (DIM-ESEE 2), која ќе се одржи во периодот од 19-ти  до 21-ви Октомври, 2022 во Дубровник, Република Хрватска.   

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 050
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 253
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.