Почитувани студенти,

како резултат на успешната соработка и оваа година АД ЕСМ доделување 2 стипендии за студентите на Факултетот за природни и технички науки и тоа за студенти од студиските програми: Рударство, Геологија и Инженерство за заштита на животна средина.

Повеќе информации за условите за аплицирање ќе најдете во конкурсот: КОНКУРС за доделување стипендии (.pdf)

Апликацијата можете да ја симните: А П Л И К А Ц И Ј А за стипендија на студенти (.pdf)

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 050
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 253
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.