Георударијада“ е традиционална манифестација која ги собира студентите на рударство и геологија од целиот регион.

Целта на „Георударијадата“ е развој на меѓународна соработка помеѓу факултетите и унапредување на односите помеѓу студентите на тие факултети, размена на знаења и искуства, како и стекнување на нови пријателства кои во иднина можат да прераснат во професионални соработки.
Оваа година „Георударијадата“ ќе се одржи во организација на Техничкиот факултет во Бор, во Сокобања. Студентите ќе бидат сместени во хотелот „Бањица" во Сокобања.
Периодот на одржување ќе биде од 3 до 7 мај 2023 год.
  За подетални информации можете да го контактирате проф. д-р Стојанче Мијалковски.

 

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 050
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 253
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.