Се известуваат студентите на Факултет за природни и технички науки дека на 25.3.2022 година (петок) не се одржаа Избори за членови на Факултетско студентско собрание на Факултет за природни и технички науки по електронски пат поради технички проблеми.

За точниот ден на одржување на изборите, ќе ве информираме дополнително.

Декан,

28.3.2022 год

Проф. д-р Зоран Десподов