Почитувани,

На следниот линк можете да ги погледнете термините за полагање на испити во декемвриска дополнителна испитна сесија.

Ве известуваме дека изборниот предмет кој се слуша во први семестар: Македонски јазик 1, Англиски јазик ниво А2.1, Германски јазик ниво А1.1, Италијански јазик ниво А1.1, Шпански јазик ниво А1.1, Француски јазик ниво А1.1 и Руски јазик ниво А1.1 ќе се одржува на далечина (online) преку Microsoft Teams во петок од 9 до 11 часот (или ако предавачот на предметот се одлучи за друг период во петок). Во тек е изработувањето на тимовите.

Се известуваат студентите на Факултет за природни и технички науки дека на 25.3.2022 година (петок) не се одржаа Избори за членови на Факултетско студентско собрание на Факултет за природни и технички науки по електронски пат поради технички проблеми.

За точниот ден на одржување на изборите, ќе ве информираме дополнително.

Декан,

28.3.2022 год

Проф. д-р Зоран Десподов

 

Технички секретар

Ана Петровска
Тел: +389 32 550 050
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Нада Донева
Тел: +389 32 550 593
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип
Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Кавадарци
Зорица Ѓорѓиева
Телефон: +389 32 550 253
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.